Bouwinformatie. Tips en links naar informatie voor bouwers over waar je het beste je materiaal (informatie over staal, glas, steen, beton, hout, stuc, plastics, installatie e.d. )vandaan kan halen. Van aannemer architect Amsterdam. Aannemer Amsterdam. Aannemer Oosterwold. Aannemer Flevoland. Architect Oosterwold. Architect Flevoland. Bouw en ontwerp.Allround bouw en ontwerp. Bouwen op maat. Van eenvoudig en basic tot bijzonder en exclusief. Voor ieder budget. Vakmensen zijn we. En vormgevers. We bouwen niet alleeen goed, en zijn betrouwbaar, maar het moet ook mooi. We gaan door. Daar waar de gemiddelde aannemer of architect stopt. We ontwerpen in autocad. In 2D en 3D. Bij een vergunningaanvraag wordt er vooral gevraagd om 2D tekeninegn. We leveren dan de kadastrale kaart, de aanzichten van de gevels, de plattegronden, de detailtekeningen en de constructietekeningen. Onze belangrijkste specialiteit is onze samenspraak met de opdrachtgever. . We bouwen op maat. Het is de opdrachtgever die bepaalt hoe basic of hoe bijzonder en exclusief wr gebouwd gaat worden. Aan ons de schone taak te verleiden. We latren ons graag inspireren door de ideeëm em wemsem em dromen van de opdrachtgever. En we laten de opdrachtgever graag genieten van de door ons in de loop der jaren opgebouwde brede expertis. Kunstenaars zijn we. In de bouw. Dromen kunnen we . Met u meedromen. Helpen dromen werkelijkheid te maken. Het is geen kattepis die bouw. Er worden hoge eisen geteld. En het kost vaak veel geld. Ook de begroting wordt in nauwe samenspraak met de opdrachtgever opgesteld. De mogelijkheden zijn oneindig. Juist daarom is het zo belangrijk dat je met elkaar een een realistische begroting op stelt. We zijn specialisten. speialisten in bijzonder. We zijn specialist in een heleboel. Glas in staal bijvoorbeeld. Of bijzondere stuc.We zijn dol op uitdagende ingewikkelde opdrachten. We werken met alles. Van kunststof tot leem. We gaan ver in de vorm. Vorm ook die uit het materiaal ontstaat. Prachtige handgemaakte keukens. Of houtkachels. Die het goed doen, maar ook prachtig zijn. van ingetogen prachtig strak en eenvoudig tot geestig, gek, spannend. Maar altijd goed. Ze werken! Grote klussen, kleine klussen, het maakt niet uit. Als het behalve goed ook maar mooi moet. Als de opdrachtgever maar wil dat het iets bijzonders wordt. staal design, handgemaakte keukens, stucs (kleur, watervast, tadelakt e.a.), staal (houtkachels e.d.), het gieten van vormen bijvoorbeeld aanrecht beton (....) Divers projecten met bijzondere bouwtechniek. Monument, aanbouw, uitbouw, tuinhuis, dakopbouw stacaravan, bedrijf, woning, woonark, woonboot, woonhuis, ... Bijzonder èn betaalbaar bouwen. Eén van de weinige aannemers Amsterdam die bouwt èn ontwerpt

logo
menu: portfolio, over ons. materialen en
            technieken,budget offerte planning,
                  contact
X
Contactinformatie A-ha Bouw en ontwerp. Aannemer Amsterdam. Mauritskade 55 1092AD Amsterdam tel:06 13283855 ifo@ahabouw.nl

Op deze pagina

3 cadeautjes voor collega's
            Cadeautje 1
            zet je link op onze
            linkruilverzameling van websites.
            met interessante bouwinfo
            Een zoekmachinetool ook.
            Hoe meer links naar je website hoe
            hoger je komt in de zoekresultaten.


            Cadeautje 2
            Tips en info
            Waar je bijvoorbeeld goedkoop, goedkoper,
            goedkoopst eiken, steen, glas, ..


              Cadeautje 3
                      Werk!

We zijn altijd op zoek naar ZZP'ers die affiniteit hebben met onze werkwijze. Of je nu een specialist of een alleskunner bent. Dus neem vooral contact met ons op als je eens een keer met ons wil samenwerken.
Hoe breder je netwerk hoe makkelijker je aan het werk blijft.
En hoe breder ons netwerk, hoe flexibeler we kunnen inspelen op de vraag van opdrachtgevers.

Tips en info voor bouwers

die je niet zo snel op internet vindt.

Uitgaande van mijn Amsterdamse habitat. Amsterdam als middelpunt van de wereld.
Waar je bijvoorbeeld goedkoop, goedkoper, goedkoopst de beste kwaliteit eiken (niet uit Nederland) of staal of steen of glas of eco of ...vandaan kan halen
Verder aandacht voor de kleinere, bijzondere en lokale vaak al erg oude bouwmaterialenbedrijven of ijzerwarenzaken e.d.. Vaak met een schat aan ervaring en kennis. Zoals Burger, een ijzerwarenwinkel in Noord.
Internet gebruik ik ook veel. Vooral voor de meer specialistische gereedschappen en materialen: een bepaalde frees, betonbouwchemie, specifiek bevestigingsmateriaal. Alles is er te vinden. Zoek naar groothandel. Per 100, 1000, 5000. Dat scheelt erg veel geld.
Je mist er ook veel. Het directe contact. En je kunnen vergewissen van de kwaliteit. En ik wil ook altijd zien wat voor bedrijf het is. Wat voor materialen er liggen. En wat voor machines er staan. En informatie uitwisselen. En onderhandelen.
De verschillen tussen leveranciers zijn vaak enorm.
Bij Van Vliet ( Amsterdam Noord)betaal je €7 tot €10 per m³ zand. Bij Bouwmaat e.d. betaal je voor een big bag zand (2/3 m³) meer dan €100 . Dus als je een stevige aanhanger hebt is het de moeite waard even langs te rijden bij van Vliet.

Ik weet ook veel niet. Ik ben benieuwd naar al die mij nog onbekende bijzondere en interessante en gekke materialen en plekken en bedrijven..

Als jij tips hebt ...??   Laat het mij weten.

Mijn info:

Algemeen

De bouwmaterialen (en ijzerwaren)zaken. Ik loop het hele aanbod vluchtig door. En geef aan waar je moet zijn voor wat.

De ijzerwarenwinkels en handel

Hout

Bouwhout en plaatmateriaal vind je bij alle bouwmaterialen bedrijven

Staal

Beton

Steen

Eco

Het is vooral heel jammer dat een aantal produkten niet standaard in de bouwmaterialen handel ligt. In Frankrijk kan je bijvoorbeeld om de hoek natuurlijke gips en kalk krijgen. Niet te vergelijken met de chemisch bereidde gips en kalk die men hier verkoopt. Vlas, Hennep en wol als isolatiemateriaal is zo'n ander voorbeeld.

 • Stuc

  • Stucworld in Amsterdam is een plek waar men erg veel stuckennis, gereedschap en materialen heeft. Ga kijken!
  • www.oskam-vf.com
   leemprodukten, groothandel
  • Tierrafino is de place to be op het gebied van leem en tadelakt.
  • Ik heb divers leemprodukten ook gezien bij bijvoorbeeld Gruters. Maar gemeengoed wordt het niet.
  • Xavi, Christo deden prachtig leemstucwerk voor ons.
  • Raquel is specialist kalkstuc. Artisan stucco. Vergelijkbaar met tadelakt e.d.
  • Dat is het leuke van met ZZP netwerk werken. Je beschikt over een keur van deskundige specialisten. Maar alleen als je hen nodig hebt.
  • Weer anderen zijn goed in stuc met natuurlijkke gips. Of het ontwerpen en bouwen van een helofytenfilter/afvalwaterzuiveringssysteem. (Met o.m. riet en zand)
  • Bij problemen met stucwerk dat naar beneden komt door optrekkend vocht kan het de moeite waard zijn eens te kijken naar Hydroment. Het doet wat het belooft: het is een toeslagmiddel voor een mortel om muren af te smeren. Beloofd wordt dat het de muur droogtrekt. En dat doet het spul dus. Zie ook bij info voor opdrachtgevers en zelfbouwers.

  Plastics

  • Ik bestelde veel bij Agplastics De fabriek zit in België. En bij Atlasacomfa Beiden goede keus: polycarbonaat:massief, golf, kanaalplaat enz. 2 groothandels. Met goede bezorgservice. Alleen grotere partijen. De één heeft betere zadels de ander betere kanaalplaat enzovoort. Website Atlas Acomfa zegt niet zoveel. Bel ze even en dan mailen ze een "Prijslijst". Daarin veel meer en betere info. Ook direct vanaf fabriek wordt er op maat doorgeleverd afhankelijk produktiegangen fabrieken. Kleur en rondgezet alleen bij grote partijen.
   Noooooit pvc golfplaat gebruiken. Bijna net zo duur als polycarbonaat en wordt bros en verbrokkelt na 2 jaar. En is buitengewoon brandgevaarlijk.
   Let bijvoorbeeld op aluminium zadels bij Atlas, die zijn veel beter dan bij Ag plastics

  Glas

  • Ik bestel het meeste bij jlmglas
   Is een internet doorschuif bedrijf. Bestellen via internet. Goed bestelsysteem. Goede prijs. Eiigen transport en werkplaats. Brede keus. Van enkel blank, isolatieglas, veiligheidsglas, gezandstraald glas, beloopbaar glas enz. Vleuten. Dus vlakbij Amsterdam Utrecht. En als je iets bijzonders wil (isoglas met een ingewikkelde vorm of zo) dan regelen ze dat. levertijd ... twee weken.
  • Als je snel glas nodig hebt moet je in Amsterdam naar Hgiglas/ in de Hemhaven. Maar dan wel stukken duurder. Bestellen en ophalen zelfde dag. Als je je glas niet snel nodig hebt bestel het dan bij een internet glas handel. Dat scheelt dan nog eens de helft van de prijs. Houdt dan wel rekening met een levertijd van vaak 2 weken
  • Gekleurd en speciaal glas bij Pfann Ik houdt vooral van de heldere Cathedraal rood geel blauw. Maar de keus is enorm.

  Installatie/isolatie

  • De grote jongens zijn Technische unie, Wasco, Walraven e.d.
  • Veel installatie en isolatiemateriaal is ook te krijgen bij iedere bouwmaterialenhandel. Bouwmaat e.d.
  • Specialistisch en voor iedereen is Warmteservice Ze zitten her en der in de stad.
  • Havia, op de Nassaukade prachtige oude winkel. En veel kennis. Achter de balie is een groot oud labyrinth met houten kasten en stellingen waartussen je kan verdwalen.

  LINKS

   Hieronder onze lijst met Linkpartners.
   We ruilen graag links met andere bouwwebsites. Hoe meer links naar je website hoe hoger je komt in de zoekresultaten.
   Wil je een link ruilen? Meld je website  dan aan!
   En: plaats ook een link naar deze website  op jouw website. De code die je daarvoor in je website body moet plaatsen  vind je hier. We plaatsen alleen links naar aan de bouw gerelateerde bedrijven. Hoe interessanter en waardevoller de links hoe meer SEO waarde.

  0001
  De bedrijvengids van Nederland

  A
  www.aannemer-info.nl
  Aannemers in Amsterdam
  Briede.nl aannemer
  www.aannemer-info.nl
  Aannemers-Nederland.nl
  Alles voor uw airconditioning
  Antonvermeulen.nl
  Adverteerders vinden
  architectgids.nl
  Architect zoeken in Nederland
  Architect vinden in België
  B
  Betonpoeren
  Boxspring twijfelaar
  C,
  CV-monteur-rotterdam.nl
  CV Ketel onderhoud Antwerpen
  comdev.nl/fbg
  Coatingvloer.nl
  Bouwafval? Huur een container
  Van Happen Containers, verhuur van bouwcontainers
  Container huren. Praxis Kluscontainer
  Cylex-bedrijvengids.nl Kaarten en Routing naar ons.
  D
  Dakdekkersbedrijf Roofing Service
  perfectdakkapellen.nl
  BM Dakkapel
  Dakkapellen
  Dakkapellen. www.vhdakkapellen.nl/
  Dakkapel
  Dakkapeloffertes.org
  Kosten dakkapellen
  Dakkapellen Prof
  Baskapel door Verhoef Dakramen
  Douglas hout
  E
  Eiken tuinhuis
  Eenpunt.nl Amsterdam
  F
  Meesterfolie.nl
  Funderingsonderzoek uitvoeren | DFH
  G
  Garagedeur
  GasNed installatiebedrijven
  gereedschap, thstools.nl
  Gietvloerprijzen.nl
  Gietvloeren Zilly Design
  Domstad Glas- en Timmerwerken
  Draadglas op maat
  Glas Nissink
  Gietvloeren C. Kornuyt BV.
  H
  Houtbetonschutting.nl
  houtbouwwereld.nl
  Houten garage
  houtkachels
  Huisfocus verbouwinformatie

  I
  inboedelverzekering vergelijken
  Alles over isolatie
  Isolatie bedrijf.

  J
  Jaloezieen
  Jaloeziëen discounter

  K
  Kachel Online
  Kapstokken
  Dé kit specialist
  Mia Colore kleur
  Keukens
  Achterwand keuken
  kredietverzekeraar verbouw
  Kozijnen
  Kozijnen kosten
  Kozijnen info
  Kozijnen vergelijken
  Kunststof profielen op maat
  Kwerie - link toevoegen
  L
  Ladders, online ladders kopen
  "LampenExclusief.NL - Meer dan 500 design en luxe lampen
  Lamellen
  led lamp E27 dimbaar
  ledlampen, ledverlichting, bouwlampen
  Led inbouwspots
  Led kweekverlichting
  BuyLEDStrip.com
  ledlampenfabriek
  lichtstratenvanhout.nl Mooie ouderwetse dakraam opbouw voor plat dak
  M
  mbclicks Ezakelijk
  N
  Natuursteenonderhoud Rutgers
  Novobouw Aanbouw
  O
  Onderhoud gevels www.bs-totaalonderhoud.nl/

  P
  Parketvloerschuren - wij maken uw vloer weer als nieuw!
  Plameco spanplafond
  Prefab aanbouw
  Plisse
  R
  Raamdorpel.nl
  Rubrieken.com:
  Zoekmachine, Startpagina rubrieken.com
  S
  24-uurs slotenservice
  Schanskorven op maat
  Schutting. www.betonnenschutting.com/
  Scheuren in de muur repareren
  Schilder-Concurrent.nl
  Sikkens verf
  deslotenmakergroningen.nl
  Snelloopdeuren
  Spanhak Dakwerken
  Staalmeesters staalbouw
  Spouwmuurisolatie
  Startpagina.nl Aannemers
  Subsidie op isolatie www.koston.nl
  Steigerhout.Meubels van Steigerhout

  T
  toolbozz.nl
  Tuin. www.tuinweelde.nl/
  TV Meubel
  Twimbo - gratis link toevoegen
  U
  Uwpagina.nl uwpagina.nl Architecten
  Uwpagina.nl Aannemers.
  uwstart.nl
  V
  Variahuis
  Regio vakman zoeken
  Veiligheidshandschoenen
  vindthetviahier.nl
  Vitrage
  Vouwgordijnen
  W
  Warmtepompen webshop
  Werkkleding
  webtop20.nl
  woontrends

  Z


  Wil je een link (ruil)

  met onze site en vermelding op deze pagina?
  Laat ons dat dan even weten.
  Om een link naar deze website
  op jouw website te plaatsen
  moet je de volgende
  tekstlink in je html body plakken:

        <a  href="http://www.ahabouw.nl/">
        Aannemer Amsterdam>

  of
        <a  href="http://www.ahabouw.nl/">
        Architect Amsterdam

  Wat je dan te zien krijgt is:

  Aannemer Amsterdam

  of

  Architect Amsterdam

  Tags

  Bouwtips, trucs , informatie voor de bouwer.

  Het ontwerp krijgt bij verbouw vaak te weinig aandacht.

  aannemer Amsterdam

  architect Amsterdam

  aannemer Flevoland

  architect Flevoland

  bouw

  duurzaam bouwen

  verbouw

  glas in staal

  bouwtekening

  bouwbedrijf

  huis bouwen

  aannemer architect