logo AHA, link naar ahabouw.nl

Bijzondere objecten voor de bouw
Ontwikkeling bouwtechniek

tussen

 ontwerp en uitvoeringInfo voor aannemers

Restaurant, transparante romneyloods

A-HA!   omdat we

dakterras_gekleurd_beton_drainagetegelsWe leveren 


Houtkachel, in drie delen, stapeling

Meer info:

Portfolio op onze site    

Onze contactgegevens   

Meer voordelen.

De beste garantie en nazorg


We wat bijzonder is gewoon maken:


Bijzondere ontwerpen waarbij niet gebruik wordt gemaakt van conventionele bouwtechniek zijn vaak moeilijk uitvoerbaar, vereisen nieuwe techniek, scholing van de uitvoerders, zijn risicovol, vergen veel tijd, de uitkomst is onzeker, duur (.....) 

Bijzonder is voor ons gewoon. We ontwikkelen techniek bij een ontwerp en controleren die in het werk en geven vorm in het werk. We zijn ontwerper, bouwvakker en aannemer in één. 

We maken wat bijzonder is gewoon door duidelijkheid over uitvoerbaarheid, prijs en de te verwachten technische en esthetische kwaliteit te geven. 

Kennis en vaardigheden delen we vanzelfsprekend in het werk zodat de uitvoerders de volgende keer de klus zelf kunnen klaren.

Wij beginnen waar de gewone aannemer ophoudt en eindigen waar de aannemer het werk weer zelf wil doen. We zijn flexibel en geven support op maat.


Meer voordelen:
keuken


We bouwen èn ontwerpen

Rijksmonument 17e eeuw Herstel in oorspronkelijke staat

we ontwerpen wat we bouwen en als we bouwen controleren, ontwikkelen en ontwerpen we in het werk. Bouw en ontwerp zijn bij ons onverbrekelijk verbonden.

Bouwtekening rijksmonumentOntwerp in Autocad Architecture of met een potlood op de muur. Autocad Architecture is een verlengstuk van wat onder onze handen ontstaat.  Een uitvoerder geeft vorm aan wat is bedacht, is vormgever. 

We zijn bouwvakkers/beeldhouwers. We zijn gewend om te denken “Out of the box” en te bedenken met onze handen wat ons hoofd heeft gemaakt.

We hebben een brede expertise en langdurige ervaring in de bouw met eigenzinnige toepassingen in staal, glas, beton, hout, stuc, steen, plastics, leem ....


We vertalen het ontwerp:

We formuleren samen de opdracht. 
We onderzoeken, geven mogelijkheden aan en doen voorstellen. 
We geven uiteindelijk duidelijkheid over uitvoerbaarheid, materiaal, techniek, vorm en prijs. 
We leveren het object of leveren de benodigde kennis, vaardigheden en begeleiding in het werk.

We ontwerpen èn bouwen. We houden ons bezig met de technische èn esthetische kwaliteit. We analyseren èn experimenteren. 


Ontwikkeling bijzondere bouw en vormtechnieken


We hebben een brede expertise en ervaring 

    (links gaan naar onze info_tech pagina, geschreven voor de zelfbouwer.Techniek, vorm en de eigenschappen van een materiaal zijn onlosmakelijk verbonden:

Trap, constructie hangend aan muur.


Objecten

Afzuigarm Keuken
Wanden van ..(glas in staal, plastics, hout/leem, staal/hout..), trappen, serres, keukens, aanrecht (gegoten vorm e.d.) badkamers, afzuigarm, hangbad, kachels, open haarden, bar, ramen, deuren, gevelelementen, meubilair  e.a. uitgevoerd in een veelheid van materialen en technieken. De vorm varieert van toegepast en geïntegreerd tot uitgesproken en autonoom.

Sculptuur. o.a. in collectie Stedelijk Museum Amsterdam. Projecten


uitzicht vanaf 1e verdieping frans huisfranse boerderij na renovatieBedrijf, kantoor, loods, schuur, huis, monument, stacaravan, cateringkar, woonboot, 2e huis in Frankrijk, boerderij, restaurant (...). 

We hebben veel ervaring in projectmanagement. Van 1e contact met de opdrachtgevr t/m oplevering.

Divers kunst in de openbare ruimte: in gebouwen en buiten. Ontwerp en uitvoering. Of in opdracht uitvoerend, assisterend bij plaatsing e.a.Garantie en nazorg op experimenten

We staan voor technische èn esthetische kwaliteit, snelle en betrouwbare support, betrouwbare budgettering en de beste garantie (waaronder alle noodzakelijke nazorg op experimenten). 

"Te controleren in de bouw" is bij ons geen juridische frase op de bouwtekening om verantwoordelijkheid te ontlopen. Wij controleren in de bouw en zijn verantwoordelijk. 
Hangbad

A-HA!
Voor aannemers Amsterdam,
de link tussen bijzonder ontwerp en bouw

Voor Aannemers in Amsterdam en omgeving, Frankrijk, Ardennes. Gespecialiseerd in bijzondere bouw en vormtechnieken. Ondermeer glas in staal, divers stucs als kleurstuc, watervast stuc, tadelakt e.a., gegoten vorm, houtbouw, steen, beton, glas, staal. Bouwen op maat, ontwerp tijdens bouwproces,